Apă-Canal: Încep lucrările pe bd. Constantin Negruzzi din capitală

lucrari apeduct

S.A.„Apă-Canal Chişinău” iniţiază lucrările de reabilitare a reţelelor de apeduct şi canalizare pe bd. Constantin Negruzzi.

În conformitate cu prevederile Contractului de Împrumut dintre BERD şi Primăria mun. Chişinău, precum şi necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă şi servicii de canalizare menajeră, S.A.„Apă-Canal Chişinău” iniţiază lucrările planificate conform planului de execuţie stabilit.

Astfel, în perimetrul pieţii C. Negruzzi, cu traversarea bd. C. Negruzzi, bd. D. Cantemir şi bd. Iu. Gagarin vor fi executate lucrările de reabilitare a reţelelor de canalizare cu diametrul 800 mm şi lungimea de 250 m şi a reţelelor de apeduct cu diametrul 300 mm şi lungimea de 200 m.

Paralel, cu lucrările menţionate, antreprenorul principal al proiectului va efectua lucrări de reabilitare şi extindere a reţelelor de canalizare pluvială.

După executarea lucrărilor de reparaţie a reţelelor edilitare, va avea loc şi reparaţia însăşi a bd. C. Negruzzi.

În perioada menţionată, locuitorii acestor străzi vor avea apă la robinet fiind aprovizionaţi din conductele adiacente. Dacă pe parcursul lucrărilor de reconstrucţie a reţelelor de apă vor exista sistări temporare în alimentarea cu apă, consumatorii vor fi anunţaţi în prealabil.

Lucrările de reabilitare a reţelelor de apeduct şi canalizare pe bd. Constantin Negruzzi sînt efectuate din mijloacele financiare ale furnizorului de apă.

You may also like

Comments are closed.

By