13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

„Voi decideţi, noi facem!” – este sloganul cu care s-a lansat în campania electorală candidatul lui Renato Usatîi

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img


Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al municipiului Chişinău a depus astăzi actele pentru înregistrare la Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale Municipale Chişinău pentru alegerile locale din 14 iunie. Ilian Caşu a declarat că printre priorităţile sale sunt eradicarea corupţiei şi eficientizarea activităţii primăriei, care va permite soluţionarea tuturor problemelor din oraş.

„Este o zi importantă pentru Partidul Nostru şi pentru mine personal. Consider că toţi cei care au fost la guvernare atât la nivel municipal, cât şi la nivel central nu mai au azi dreptul moral să candideze pentru că vedem cu toţii în ce stare degradantă este oraşul, este un haos total. Sunt o persoană nouă, care vine cu un mesaj foarte clar: „Voi decideţi ,noi facem!”, care se înscrie perfect în contextul democraţiei locale. Problema cea mai importantă şi care generează celelalte probleme din capitală este această administraţie putred de coruptă şi ineficientă, care persistă aici în această clădire. Nu putem vorbi de drumuri, trotuare, parcări. Nu putem vorbi elementar de colectarea gunoiului pentru că problema începe iată aici.”, a declarat Caşu.11208941_1111835075498954_1194130379_n

Ilian Caşu este absolvent al facultăţii Maxwell School of Citizenship and Public Affairs a Universităţii Syracuse din SUA, una dintre cele mai puternice universităţi de administrare publică din lume. Astfel, el promite o abordare eficientă, o guvernare profesionistă, dechisă şi transparentă în Chişinău.

„Voi veni cu altfel de administrare şi altfel de abordare gestionării treburilor oraşului, am experienţa necesară şi capacitate. Cel mai important este principiul meritocratic şi profesionist în baza căruia voi selecta echipa. Voi găsi arhitecţi, ingineri, economişti şi jurişti buni pentru a guverna Chişinăul. Ştiu foarte bine cum într-un concurs deschis şi transparent să-mi selectez echipa. Sunt o persoană nouă, care nu am legături cu persoanele de la guvernare şi nu am fost la guvernare. Am capacităţi, sunt sincer, pot comunica atât cu estul cât şi cu vestul, sunt un candidat care pledează pentru reconciliere. Ne dăm jos de pe baricade, nu mai vorbim geopolitică şi efectiv măturăm drumurile din Chişinău. Sunt hotărât şi am capacitatea să muncesc şi nu accept să vorbesc despre favoriţii acestei curse, sunt un candidat ce pledează pentru sinceritate în discuţii şi consolidarea societăţii. Oamenii merită această sinceritate de la cei care doresc să ocupe un post public.” – a declarat Ilian Caşu imediat după depunerea dosarului.

În curând Partidul Nostru va anunţa şi candidaturile consilierilor în Consiliul Municipal Chişinău.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img