VENITURI RECORD pentru cel mai mare operator de telefonie mobilă din Moldova

a

Veniturile înregistrate  de Orange Moldova în primele trei luni ale anului au fost de 33 mil. euro. Dacaă excludem impactul măsurilor de reglementare veniturile au avut o creştere de 11,6% faţă de perioada similară a anului anterior.

În Europa veniturile Orange au însumat 2,3 miliarde euro cu 24% mai mult faţă de perioada similară a anului precedent. Cele mai mari venituri au fost înregistrate de compania de telefonie mobilă în Spania de 928 mil. euro, Polonia – 670 mil. euro şi Belgia & Luxemburg + 302 mil. euro

Datele ANRCETI arată că anul trecut, abonaţii Orange, circa 2,5 mil. la număr au vorbit la telefon 4,2 miliarde minute cu 3,6% mai mult faţă de anul 2013, iar veniturile companie au constituit au alcătuit 2,4 miliarde de lei cu 2,7% mai puţin.

Principalii concurenţi ai Orange în Republica Moldova sunt Moldcell şi Unite. Cota de piaţă a celor trei furnizori de servicii de telefonie mobilă, în funcţie de cifra de afaceri, au suferit unele schimbări nesemnificative. Poziţiile de piață ale celor trei furnizori de servicii de telefonie mobilă, în funcţie de cifra de afaceri, au suferit unele schimbări nesemnificative. Cota de piaţă deţinută Moldcell a crescut cu aproape 1,5 puncte procentuale (p. p.) şi a alcătuit 27%. În același timp, cota Orange Moldova” s-a micșorat cu 1,2 p. p. și a însumat 69,4%, iar cota SA Moldtelecom a scăzut cu 0,2 p. p. şi a constituit 3,6%.

You may also like

Comments are closed.

By