Un tânăr din Sângerei, ÎNJUNGHIAT, aseară, la Bălți

cutit

Potrivit unei informații operative parvenită la Inspectoratul de poliție Bălți, o persoană a fost înjunghiată cu un cuțit. Incidentul a avut loc în seara zilei de 20 aprilie, la intersecția străzilor Calea Ieșilor și Boris Glavan.

Imediat la fața locului a ajuns o echipă de patrulare din cadrul Regimentului de patrulare ”Nord”. Polițiștii au găsit un tînăr cu o plagă în regiunea spatelui, care a fost transportat de urgență la spital.

Cercetările au demonstrat că în jurul orei 21:30, tînărul, de 28 de ani, originar din raionul Sîngerei împreună cu doi prieteni se deplasau pe strada Calea Ieșilor din Bălți. La un moment dat, trei persoane s-au apropiat și au început să-i agreseze. În timpul conflictului, victima a fost înjunghiată cu un cuțit vînătoresc, iar agresorii au fugit.

Suspecții au fost găsiți și reținuți la scurt timp. Aceștia s-au dovedit a fi trei locuitori ai municipiului Bălți, cu vîrsta cuprinsă între 26 și 35 de ani, care continuau să chefuiască într-un local din apropiere.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 al. 3 Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de săvîrșirea „acţiunilor intenţionate care încalcă grosolan ordinea publică, însoţite de aplicarea violenţei asupra persoanelor”, riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate pe un termen de la 3 la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By