Un bărbat din Drochia asigura localuri cu băuturi de calitate dubioasă

dsc_0000155

Angajații Inspectoratului de poliție Dondușeni au anihilat o „afacere” de vînzare a băuturilor alcoolice, fără acte de proveniență.

Informația operativă a fost recepționată de polițiștii Inspectoratului din Dondușeni. Potrivit acesteia, într-un automobil de model ”Mitsubishi” se transportă spre comercializare băuturi alcoolice, fără acte de provinență.

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au stabilit că în satul Crișcăuți, raionul Dondușeni, un bărbat, de 51 de ani, locuitor al orașului Drochia, a dat spre comercializare într-un local 20 de sticle, îmbuteliate cu lichid incolor asemănător cu băutura alcoolică cu volumul de 1,5 litri și 12 sticle de vin.

Băutura era vîndută cu 22 și respectiv 17,5 de lei pentru o sticlă. De asemenea, în automobil, polițiștii au depistat băuturi tari și accesorii de îmbuteliere a producției, în sumă de peste 7 000 de lei.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 265 Cod Contravenţional al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de ”Achiziţionarea, păstrarea, transportul spre comercializare şi comercializarea ilegală a valorilor materiale” riscă o amendă de la 2000 la 3000 de lei, cu confiscarea și nimicirea mărfurilor ridicate.

You may also like

Comments are closed.

By