Trei partide au bătut palma cu Leancă. Merg ÎN BLOC la alegerile locale

leanca godea costiuc hadirca

Iurie Leancă a anunțat în cadrul unui briefing de presă că Partidul Popular European va merge la alegerile locale în bloc cu Partidul Liberal Reformator, Partidul ”Acțiunea Democratică” și formațiunea ”Democrația Acasă”. Potrivit lui Leancă, în perioada următoare PPEM va forma listele electorale și va începe înscrierea candidaților pentru scrutinul din 14 iunie.

”Pentru a elimina orice riscuri privind piedicile pe care Ministerul Justiției ni le poate pune vom merge sub forma unui bloc electoral, cu denumirea Platforma Popular Europeană (PPEM). Vom continua demersurile pentru înregistrarea PPEM. … Vor fi candidați noi, dar și candodați care au fost pe listele altor partide, foști colegi. Îndemn toți cetățenii RM să-și desemneze propriii candidați, să ne spuneți cine credeți că ar fi cel mai bun primar în localitatea de baștină…PPEM își propune să câștige alegerile”, a declarat Iurie Leancă.

În ce privește candidatul la funcția de primar al Chișinăului, Leancă a spus că blocul PPEM va avea un candidat, numele acestuia urmând să fie făcut public în curând.

Partidul Liberal Reformator este condus de Ion Hadîrcă, Partidul „Acțiunea Democratică” – de Mihai Godea, iar Partidul „Democrația Acasă” – de Vasile Costiuc.

You may also like

Comments are closed.

By