Surpriză pentru un străin: Trebuia să ajungă în Germania, dar s-a pomenit în Moldova

frontiera

Este vorba despre un pakistanez, reținut la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a declarat că a venit din Turcia, ascuns într-un camion, și intentiona să ajungă în Germania. La moment, polițiștii de frontieră investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care străinul a ajuns în zona de frontieră.

Bărbatul a fost depistat la o distanță de 50 metri de punctul de trecere Giurgiulești-Galați. Cetățeanul străin nu și-a putut justifica prezența în zona de frontieră, acestuia îi lipseau actele de identitate, asupra sa avea doar o geantă cu bunuri personale.

În urma interogatoriului, polițiștii de frontiereă au stabilit că este vorba despre un cetățean al Pakistanului, în vârstă de 21 de ani. Tânărul a declarat că a traversat ilegal mai multe frontiere, venind din Turcia, ascuns într-un camion, și nu înțelege cum a ajuns la frontieră cu R. Moldova, căci intenționa să ajungă în Germania.

În baza celor depistate, până la elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun, tânărul pakistanez a fost deferit Biroului Migrație și Azil al MAI.

You may also like

Comments are closed.

By