Renato Usatîi se întoarce în Moldova

renato

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi se întoarce în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de politician chiar pe pagina sa de facebook.

Potrivit lui Usatîi, evenimentul se va produce în următoarele zile. Cel mai probabil, președintele PN va participa personal în alegerile locale și își va înainta candidatura pentru funcția de primar de Bălți, cel puțin asta reiese din postarea lui.

Оказывается Октавиан Маху жесткий политик… Сижу дома и собираю вещи. Ему рекомендую тоже самое. p.s. Через пару дней прилетаю в Молдову.

Posted by Renato Usatii on 29 Aprilie 2015

Amintim că Renato Usatîi a fost nevoit să părăsească Republica Moldova la sfârșitul anului trecut, când autoritățile de la Chișinău i-au scos ilegal formațiunea din cursa electorală, au închis mai mulți membri și activiști ai formațiunii conduse de Usatîi, iar politicianului i-au deschis 5 dosare penale, cu scopul de a-l întemnița.

Toate acestea se întâmplau în perioada în care partidul condus de Usatîi era cotat ca lider în sondajele de opinie. Mai multe Ambasade (inclusiv cea a SUA) și organizații internaționale și-au exprimat atunci îngrijorarea.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By