NEREGULI depistate la mai multe case de pariuri din capitală

CASA PARIURI

Încălcări grave în activitatea unei case de pariuri au fost elucidate de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în cadrul unor acţiuni de documentare a agentului economic. Conform informaţiilor acumulate de poliţişti, întreprinderea avea cinci sedii amplasate în fiecare sector al capitalei, unde erau primite de la clienţi mizele sportive.

În urma verificărilor desfăşurate la sediile respective, poliţiştii au depistat mijloace financiare în sumă de peste 65 000 lei, care n-ar fi fost reflectaţi în evidenţa contabilităţii. La fel au fost găsite documente şi înscrieri de ciornă, bonuri de primire a mizelor şi purtători electronici de informaţii, care ar confirma neregulile admise în activitate. Este de menţionat faptul că, agentul economic nu avea dreptul legal să desfăşoare activităţi de genul dat, întrucât nu dispunea de licenţa obligatorie.

Toate probele depistate au fost sigilate şi ridicate, care în prezent sunt examinate în cadrul unui proces penal iniţiat. În dependenţă de rezultatele obţinute, administraţia întreprinderii riscă să fie cercetată penal.

You may also like

Comments are closed.

By