Inflaţie de candidaţi la şefia căilor ferate

a

După mai multe tentative eşuate de numire a unui şef la CFM, întreprinderea a iniţiat un nou concurs de ocupare a funcţiei de director la care participă nouă persoane.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, în termenul prestabilit, până la 31 martie, la concursul de dircetor al CFM s-au înscris: Pantelei Viorel, Dabija Vasile, Midone Nicolae, Panuţa Sergiu, Cîrstea Ion, Cebotari Vladimir, Armaş Nicolae, Vornicescu Grigore și Dragoman Sergiu. După expirarea termenului limită, la concurs s-a înscris Andrei Coca.

În august 2014 ultimul concurs pentru suplinirea postului vacant de director general la CFM a fost câștigat de fostul director al Eugen Baleca, fost director Franzeluţa. La prima etapă, la postul de director general al CFM au candidat Vladimir Radu, Natalia Lipskaia și Fiodor Negru. Totodată, la 2 martie ministrul Eugen Baleca a renunțat la funcția de director al CFM din motive personale și a fost anunțat un concurs nou de suplinire a postului de șef al căilor ferate.

Înaintea lui Baleca directorul CFM a fost Andrei Domașcan, care anterior administra afacerile Sherif din stânga Nistrului. Domaşcan a fost demis de la CFM din motiv  că nu a îndreptățit așteptările, în cadrul planului ambițios de reforme a căilor ferate.

You may also like

Comments are closed.

By