Epopeea studiilor lui Gaburici continuă! Munteanu: O mână spală pe alta şi amândouă — obrazul

a

Liberalul Valeriu Munteanu a sesizat Procuratura Generală în cazul diplomei de bacalaureat a premierului Chiril Gaburici, care are vădite semne de falsificare.

„Punem la îndoială că instituţiile Ministerul Afacerilor Interne vor reuşi să desfăşoare urmărirea penală pe un dosar al acţiunilor ce acţiuni ale unei persoane ierarhic superioare. Mai mult decât atât premierul şi ministrul de Interne sunt din acelaşi partid – PLDM şi ar putea să existe un interes corporativ pentru crearea undei legende pozitive de studii pentru domnul Gaburici”, susţine liberalul Muntenu în adresarea sa către Procuratură.

În urma unui document prezentat de ministrul Învăţământului, Maia Sandu se spune că Gaburici nu a susţinut examenele de bacalaureat la proba de matematică (oral) şi engleză (scris)

Subiectul studiilor premierului Chiril Gaburici a fost dezvăluit de ZdG în investigația „CV-ul (ne)cenzurat al premierului”, în care am relatat despre faptul că Chiril Gaburici nu a susținut în 1995 BAC-ul de la Colegiul Republican de Microelectronică și Tehnică de Calcul, iar ulterior a intrat la ASEM și Universitatea Slavonă. Atunci, ZdG a încercat să afle în baza cărui act premierul a fost admis la studii superioare, însă nu a reușit, pentru că toate instituțiile statului au spus că această informație ar constitui date cu caracter personal.

You may also like

Comments are closed.

By