Elena Udrea părăsește în curând Arestul Poliției Capitalei

udrea

Fostul ministru român al Dezvoltării, Elena Udrea, arestată preventiv și trimisă în judecată în dosarul ”Gala Bute”, ar putea părăsi, zilele următoare, Arestul Poliției Capitalei. ”Blonda lui Băsescu” va fi mutată în Penitenciarul de femei Târgșor, acolo unde-și va aștepta sentința, notează Libertatea.ro.

Judecătorii au trimis-o în decată pe fosta membră a Camerei Deputaţilor pentru acte de corupţie în dosarul „Gala Bute”. Normal ar fi, declară anchetatorii, ca acum fostul ministru să fie mutat din arest direct într-o celulă a celebrului penitenciar din Prahova. „La fel cum s-a întâmplat cu Alina Bica, aşa ar trebui să se procedeze şi cu ea. Probabil că săptămâna viitoare va fi transferată la Târgşor”, au dezvăluit surse judiciare.

Dacă „blonda lui Băsescu” s-a plâns de condiţiile din Arestul Central al Poliţiei, aceasta nu a văzut condiţiile reale dintr-un penitenciar. Program mult mai strict, reguli de la care nu se poate abate pentru că riscă să fie aspru sancţionată, celule cu multe deţinute în cameră. Pe de altă parte, Udrea se va bucura de o curte mai mari pentru plimbare, poate merge la atelierul de confecţionare obiecte handmade şi poate participa la cursuri de croitorie şi frizerie.

You may also like

Comments are closed.

By