Două case, din Criuleni și Strășeni, distruse de flăcări

incendiu

În ultimele 24 de ore, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea a două incendii, înregistrate în raioanele Criuleni și Strășeni.

Primul caz s-a întîmplat în după-amiaza zilei de ieri, 15 aprilie, în satul Pașcani, Criuleni. Pompierii au fost anunțați de vecinii, care au observat acoperișul unei case din apropiere, în flăcări. Două echipe de intervenție au localizat incendiul în mai puțin de 20 minute. Flăcările au distrus parțial acoperișul locuinței și bunurile materiale din două odăi. Nimeni nu a avut de suferit, iar circumstanțele care au dus la izbucnirea focului urmează să fie stabilite.

Cel de-al doilea incendiu a fost înregistrat în localitatea Sireți, raionul Strășeni. Și de această dată, despre izbucnirea flăcărilor într-o locuință, au anunțat vecinii. Trei autospeciale alertate au ajuns în teren și s-a stabilit că incendiul a cuprins 12 metri pătrați din interior, suprafață pe care se aflau lucruri vechi și parțial acoperișul, casa fiind nelocuibilă. Focul a fost localizat în 20 minute, toate circumstanțele fiind investigate de către angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Pompierii recomandă prudență maximă întru evitarea situațiilor excepționale și alertarea echipelor de salvare în timp record, la numărul de telefon 901.

You may also like

Comments are closed.

By