Dodon promite că va face public raportul Kroll în timpul cel mai apropiat

dodon

În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, deputații nu au susținut propunerea socialiștilor de a organiza audieri publice ce ține de investigația Kroll privind situația BEM, Banca Socială și Unibank. Președintele PSRM, Igor Dodon a declarat că face face tot posibilul ca, în curând, raportul Kroll să fie făcut public integral, cu toate numele persoanelor implicate în delapidarea și spălarea banilor din cele trei bănci.

”Astăzi Partidul Liberal al lui Ghimpu și nepotul său Chirtoacă au demonstrat încă o dată că sunt parte a familiei oligarhice Filat, Voronin și Plahotniuc. Ghimpu, în schimb, la tăcerea sa, negociază susținerea din partea oligarhilor a groparului Chirtoacă la funcția de Primar General al mun. Chișinău.

Parlamentul nu a susținut propunerea Socialiștilor de a organiza audieri publice în Parlament la subiectul Kroll (nu au ajuns 4 voturi). Promit că voi face tot posibilul ca în timpul cel mai apropiat acest raport să devină public fără careva modificări”, a scris pe pagina sa de facebook liderul PSRM.

You may also like

Comments are closed.

By