DECI SE POATE! Gaburici şi-a luat diploma de licenţă fără să meargă la facultate?

a

Studiile premierului moldovean, Chiril Gaburici se afundă din ce în ce mai mult în ceaţă. Liberalul Valeriu Munteanu adresează o nouă sesizare ministrului Învăţământului, Maia Sandu, pentru a oferi răspunsuri la multe întrebări vizavi de studiile lui Gaburici.

Astfel, Gaburici a studiat la Universitatea Slavonă în anii 2000-2004, potrivit actelor de studii făcute publice, ieri. Diploma de licenţă fiind eliberată în baza hotărârii comisiei din 30 mai 2004, în mod evident examenele de licenţă au fost susţinute până la această dată. Atunci cum se explică cererea lui Gaburici de a susţine examenele de licenţă în septembrie acelaşi an?, o întreabă Munteanu pe Maia Sandu.

Carnetul de note şi de student ale premierului a fost eliberate anul 2004 – anul absolvirii, pe 26 mai când a fost scrisă şi cererea de amânare pentru susţinerea examenelor de licenţă. „Astfel există o bănuială că Gaburici nu a frecventat cursurile Universităţii Slavone, fie şi fără frecvenţă”, susţine deputatul liberal.

De asemenea, Munteanu îi cere explicaţii ministrului Învăţământului vizavi de anul înmatriculării lui Gaburici la facultate, în condiţiile în care în diploma de licenţă se spune că acesta a fost înmatriculat în 1998, dar ordinul datează din anul 2000. Totodată, dacă Gaburici a fost înmatriculat la facultate în anul 2000 cum putea să aibă carnet de student şi de note din 1998 şi 1999?

You may also like

Comments are closed.

By