Criuleni: Un bărbat și o femeie au căzut într-o fântână // VIDEO

fantana5

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 2 aprilie. Salvatorii au fost alertați să intervină în satul Hîrtopul Mare, raionul Criuleni pentru a scoate o persoană căzută într-o fîntînă din sat.

Echipa de pompieri sosită la fața locului a stabilit că, de fapt, în fîntîna cu o adîncime de 25 metri erau în pericol două persoane. Imediat în teren a fost solicitată o a doua echipă de salvare și un echipaj SMURD. Operațiunea de salvare a durat 35 minute.

Potrivit salvatorilor din fântână a fost scoasă o femeie de 28 ani și un bărbat de 26 ani. Ambii au primit ajutor medical. Femeia a fost transportată la spital, iar bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare. Deocamdată nu se cunoaște cum s-a întâmplat incidentul. Organele de drept urmează să cerceteze toate circumstanțele acestui caz.

Potrivit datelor statistice ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, de la începutul anului curent, doar în raza municipiului Chișinău, cinci persoane căzute în fîntîni au fost salvate de către echipele de pompieri și salvatori. Salvatorii amintesc cetățenilor să apeleze prompt Serviciul 901 atunci cînd observă persoane aflate în pericol.

You may also like

Comments are closed.

By