Corida moldovenească! Dodon: Aburici te vor sacrifica imediat după alegerile locale, până la Crăciun nu te ţin

a

Liderul socialiştilor, Igor Dodon a acuzat, într-o conferinţă de presă, actuala guvernare de genocid social şi de crimele economice la adresa Republicii Moldova.

„Cei din actuala guvernare sunt responsabili de crimele economice în adresa Republicii Moldova. Este vorba de furturile de miliarde din sistemul bancar, de  politica fiscală şi bugetul cum au fost concepute, dar şi de situaţia precară la care au fost aduşi agenţii economici”, a declarat, Igor Dodon.

Socialistul a  spus că prin tot ce fac cei de la guvernare este un genocid asupra populaţiei în condiţiile în care au fost închise şcoli, spitale, cresc preţurile la medicamente şi tarifele. „Actuala politică a guvernării a dus la falimentarea fermierilor şi agenţilor economici. Ba mai mult agricultorii nu au cu ce începe lucrările de primăvară. Producătorii falimentează în urma importului masiv de produse agricole, de aceea cerem majorarea fondului de subven’ionare la un miliard de lei”.

În aceeaşi conferinţă de presă, Dodon a cerut desecretizarea documentelor privind furtul din sistemul bancar moldovenesc şi prezentarea raportului Kroll. „Dacă nu vreţi să-l faceţi public, îl găsesc eu şi-l voi prezenta”.

El ea reamintit premierului Gaburici că actuala guvernarea îl va sacrifica după alegerile locale, „până la Crăciun nu te ţin”.

You may also like

Comments are closed.

By