Ciril Gaburici – CAMPIONUL exmatriculărilor! A fost dat afară și de la Universitatea Slavonă // DOC

gaburici

Liberalul Valeriu Munteanu a postat pe facebook noi dovezi privind studiile actualului premier, Chiril Gaburici. Din documentele publicate, reiese că șeful executivului a fost exmatriculat și de la Universitatea Slavonă.

”…Deci, Chiril Gaburici a fost exmatriculat și de la Universitatea Slavonă! Cred că poate fi considerat pe bună dreptate un campion al exmatriculărilor. Duhnește și mai mult a chestiuni penale…”, a scris Munteanu.

doc gaburici
doc gaburici.jpg5

Menționăm că după învestirea sa în funcție, Chiril Gaburici nu scapă de jurnaliști, dar și de unii politicieni care scot la iveală noi detalii privind ”studiile” din CV-ul prim-ministrului.

Anterior, Valeriu Munteanu a solicitat explicații din partea Ministerului Educației privind anii de studii la Universitatea Slavonă.
Din actele de studii făcute publice, reieșea că Gaburici a studiat la instituția respectivă în anii 2000-2004, diploma de licenţă fiind eliberată în baza hotărârii comisiei din 30 mai 2004. Însă, din motive necunoscute, studentul Ciril Gaburici scrie o cerere prin care cere să susţină examenele de licenţă în septembrie acelaşi an.

You may also like

Comments are closed.

By