26.2 C
Chișinău
Wednesday, June 23, 2021

Cip-Ciril, sau pasărea guvernamentală pre limba ei piere…

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Tupeul premierului nu are margini. Pe lângă faptul că este un repetent cu studii dubioase care nu știe nici măcar cum îl cheamă, în actele lui de studii fiind trecut numele de Ciril, în loc de Chiril, acesta se face într-o ureche și se ascunde după milioanele furate de oamenii care l-au înscăunat:

„Eu cum am mai spus eu nu vă dau această întrebare, se ocupă cineva cu întrebarea asta. Mă uimeşte faptul că se fură milioane şi noi uităm du lucrul acesta şi ne amintim de detalii aşa de mici”, astfel a răspuns Gaburici la întrebarea vizavi de diploma cu care a fost admis la ASE.

Răspunsul prim-ministrului cu găuri în diplomă, are defapt un alt mesaj: nu vreau să vă răspund!

Bine-bine, dom’ Ciril, o fi fiind mici detaliile ( ca și litera lipsă din Prenumele matale ) dar să fii obraznic cu presa nu e bine! Vei fi fiind mătăluță cândva șef pe celulare, dar statul nu-i compania turcului, iar moldovenii nu ți-s angajați. Tu ești angajatul lor, și atunci când ești întrebat ceva, trebuie să răspunzi, iar presa și societatea vor decide cât de importante sunt studiile tale, Cirile.

Mai e ceva, Cirile, nu e neapărat să crezi în tot ce îți spune șeful tău de partid, mai ales despre faptul că ai protecție veșnică. Nu de alta, dar gurile rele vorbesc că în curând ai putea să rămâi doar Ciril. Ciril, repetentul.

Ah, da. Era să uit. Atâta timp cât mai ești prim-ministru, îți doresc totuși, vorba lui Filat, SuCes! Nu de alta, dar conduci la indicațiile, pardon, recomandările partenerilor, un guvern. Guvernul meu, Ciril.

Gabriel Călin, pentru Ciril, pardon, Moldova24

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img