Cinism fără limite! Vlad Filat își bagă copiii în mocirla lui politică!‎

filat cu copiii.jpg4

Aș fi vrut să nu scriu niciodată la tema asta, dar tocmai imoralitatea celui care se crede mai presus de cele Sfinte și de orice morală, mă determină să punctez câteva lucruri.

Vlad Filat a publicat ieri poze cu cei doi copii pe care îi are cu Sanda Filat și fetița pe care o are cu Angela Gonta. A publicat aceaste poze chiar în prima zi de Paști. Până aici nimic grav, deși sensul publicării unei asemenea poze este evident – unul doar de PR.

Știrea a apărut mai întâi pe pagina lui de Facebook, apoi a fost preluată de site-ul perfecte.md, administrat de Angela Gonța. Imoralitatea începe să capete contur, mai ales că o implică și pe actuala lui soție. Apoi știrea a fost umflată la greu pe toate site-urile lui Filat, provincial.md, oficial.md, curentul.md, ziarulnational.md etc.

Nu întâmplător presa independentă nu a preluat DELOC această campanie grețoasă de PR. Dacă Vlad Filat nu-și respectă copii și îi folosește pentru imaginea lui, noi îi respectăm copiii și de asta și atragem atenția asupra caracterului murdar al acestui om, care e gata să-i murdărească, să-i tragă și pe ei în mocirla în care se află.

De ce i-a trebuit lui Filat să iasă cu această campanie imorală de PR? 

1. Ultimele sondaje îl arată pe Filat la 3-4 la sută. Are același scor ca și Gaburici, care abia a intrat pe scena publică. Oamenii îl urăsc, încrederea în persoana lui este la pământ.

2. Bârfele în oraș s-au înmulțit în legătură cu aventurile fostului premier demis pentru corupție și el vrea să ne convingă cât de familist este, în caz că filmulețele cu distracțiile lui, de care amintea și Renato Usatîi, vor apărea în această campanie.

3. Filat se folosește de simpatia pe care o generează orice copil mic, prin privirea lui pură și inocentă, pentru a-și face transfer de imagine.
filat cu copiii
Gurile rele spun însă că Filat a uitat să spună un amănunt important, că Ekaterina împlinește în curând un an și încă nu e botezată, asta pentru că liderul PLDM a fost ocupat să facă alianță cu comuniștii. Iată care este prioritatea acestui om.‎

Ce a obținut Filat din această campanie de PR? A obținut încă un val de greață din partea oamenilor, a mai demonstrat încă o dată cât de infect îi este caracterul. Nu s-a mulțumit să posteze pe Facebook, dar încă a multiplicat știrea, cu textul aproape identic, scris de pr-iștii lui amatori, în toată presa pe care o finanțează din banii luați de unde știm cu toții.

Vlad Filat, îți amintim că a fost cândva un dictator, se numea Nicolae Ceaușescu, iar când oamenii au ieșit în stradă să-l dea jos, a început să facă exact ca tine, le făcea promisiuni disperate, încerca să arate cât de uman e. Ceaușescu a făcut însă o mare greșeală, care l-a costat viața, nu a fugit la timp și mulțimea l-a pedepsit pentru toată viața de mizerie în care i-a ținut, pentru manipulare și minciună. ‎

You may also like

Comments are closed.

By