Ce a pățit un șofer care s-a luat la BĂTAIE cu polițiștii de patrulare. Nu încerca și tu!

politia66

Un bărbat, în vârstă de 35 ani, a fost condamnat la detenţie pentru aplicarea violenţei faţă de doi inspectori de patrulare.

Șoferul bătăuș a fost oprit în iulie 2014, de către inspectorii de patrulare. Acesta era bănuit că a urcat la volan în stare de ebrietate. La cererea poliţiştilor de a fi supus testării alcooscopice, bărbatul a înjurat și a folosit cuvinte necenzurate la adresa oamenilor legii şi împreună cu un pasager i-a agresat fizic. Cei doi le-au rupt hainele polițiștilor și bastonul de dirijare, i-au lovit cu pumnii şi picioarele peste diferite părţi ale corpului. În urma testării şoferului, s-a constatat că acesta era în stare de ebrietate alcoolică, cu alcoolemie în aerul expirat de 0,88mg/l.

Pentru comiterea violenţei faţă de o persoană cu funcţie de răspundere în scopul sistării activităţii ei de serviciu, inculpatul a fost recent condamnat la 6 luni de detenţie, cu achitarea în folosul părţilor vătămate a sumei de 10 mii lei drept prejudiciu moral cauzat prin infracţiune.

Între timp a fost identificat pasagerul care-l însoţea pe inculpat, la moment cauza penală în privinţa lui fiind pe rolul Judecătoriei Hînceşti. Sentinţa este cu drept de atac.

You may also like

Comments are closed.

By