CÂT ÎI MAI RABDÃ DUMNEZEU? Au înverzit din nou Focul Haric!

PLDM Parlament

Și în acest an Focul Haric va fi verde. Și în acest an oamenii vor duce de la biserică acasă flacăra lui Filat. Și în acest an, cinicul Lăpușnean împreună cu Înalt Prea Politizatul Marinar își vor bate joc de unicul lucru care le-a mai rămas moldovenilor – credința.

imageSite-ul Mitropoliei anunță că din delegația care va aduce Focul Haric la Chișinău fac parte, în afară de „Vladâca”, Secretarul Mitropolitan Prot. Mitr. Vadim Cheibaş, liderul PLDM, deputatul Vlad Filat, deputatul liberal-democrat Valeriu Streleț și Ion Păduraru, Secretar general al Aparatului Președintelui.

Astfel, Filat și în acest an vrea să se prezinte în fața creștinilor ca fiind cel ce aduce Minunea Dumnezeiască în Moldova. Un adevărat creștin, ce mai!

Mai bine ar tălmăci o altă minune – dispariția miraculoasă a miliardului de euro din buzunarele noastre și dacă nu cumva această deplasare tot din banii furați e sponsorizată.

Parcă îl văd cum dă interviuri: „Sunt permanent implicat în minuni și minunății! Am făcut să dispară miliardul, iar acum vă aduc în schimb Focul Haric. Poate mă treceți la sfinți?”

Cel mai interesant că și Mitropolitul nu ezită să participe la asemenea show-uri de prost gust. Show-uri care-i umplu buzunarele de fericire! Show-uri care îi fac pe creștini să fugă de Biserică și să nu mai creadă în nimic.

P.S. Dumnezeu nu bate cu bățul! În ziua alegerilor din noiembrie, un lider de partid se îndrepta spre o mănăstire, să-și mai facă un pic de PR. Pe drum, Dumnezeu i-a dat un semn… Mai țineți minte accidentul ?
P.P.S. …și ne izbăvește de cel viclean!

You may also like

Comments are closed.

By