Blocul Electoral condus de Leancă a fost ÎNREGISTRAT în cursa pentru alegerile locale

CEC

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – IURIE LEANCĂ” va participa în alegerile locale generale din 14 iunie. Decizia a fost luată astăzi de Comisia Electorală Centrală, în urma examinării demersului depus săptămâna trecută de reprezentanții Blocului Electoral. De asemenea, CEC a aprobat decizia cu privire la numirea lui Iulian Groza în calitate de reprezentant al Blocului cu drept de vot consultativ la această comisie.

„Salutăm decizia CEC cu privire la înregistrarea Blocului Electoral. Consiliul Politic al PPEM-IURIE LEANCĂ a început examinarea listelor de candidați pentru Primăriile și Consiliile locale din țară. Pe parcursul acestei săptămâni vom decide cu privire la candidatul pentru Primăria Chișinăului și a echipei sale din Consiliul municipal”, a declarat presei Iulian Groza.

Cât privește intimidarea simpatizanților PPEM, Groza a spus că în ultimul timp au fost semnalate numeroase cazuri de acest gen. În context, cetățenii sunt rugați să ia legătura cu Grupul de inițiativă al PPEM și să denunțe cazurile de intimidare sau presiune.

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – IURIE LEANCĂ” este format din Partidul Acțiunea Democrată, Partidul Democrația Acasă și Partidul Liberal Reformator.

You may also like

Comments are closed.

By