Bilanţul lui Chirtoacă, DOLDORA de realizări şi cifre optimiste

a

Primarul Chişinăului, Dorin Chirotacă a prezentat astăzi în Scuarul Europei din centrul Chişinăului, bilanţul activităţii sale în opt ani de când este primar.

Primarul a spus că deşi şi-a dorit mai multe să facă nu le-a reuşit pe toate, dar a menţionat că a făcut mult mai multe lucruri bune pentru locuitorii Chişinăului faţă de predecesorii săi, care s-au aflat la cârma capitalei.

Chirtoacă a enumerat principalele realizări de când este în frunte Chişinăului. Am reuşit întoarcerea datorilor, 800 de milioane de lei la căldură de la început,  am restabilit furnizarea apei, căldurii,  am înlăturat mirosul neplăcut de la staţia de epurare, am scos clorul din apă şi l-a înlocuit cu alt component, am obţinut finanţare pentru modernizarea unor regii municipale”

De asemenea Chirotacă a spus că a reuşit să obţină fonduri pentru modernizarea drumurilor. 10 mil de euro – 11 străzi, alte 20 milioane pentru alte 6 străzi. S-au reparat peste 20 de străzi cu o suprafaţă de 600 mii metri pătraţi.

Edilul capitalei nu a uitat să amintească despre procurarea şi asamblarea troleibuzelor. „Am curăţat Valea Morilor, monumentul din scuarul gării feroviare şi amenajarea acestuia, strada pietonală, s-au efectuat lucrări pentru prevenirea inundaţiilor, Programul Prima casa cu ajutorul căruia sute de familii au scăpat de chirie”.

You may also like

Comments are closed.

By