23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

ATENȚIE! Străzi ÎNCHISE! Șoferii sunt rugați să evite Centrul, Viaductul și bd. Dacia

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Circulația pe străzile din centrul capitalei va fi restricționată, în special, astăzi, între orele 07:00- 14:00. Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să evite: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, precum și străzile N. Iorga, București, 31 August, B. Bodoni, V. Micle,M. Eminescu, A. Pușkin, Sf. Țării, Viaduct și bd. Dacia.

Restricțiile au fost impuse în legătură cu vizita în țara noastră a Preşedintelui Consiliului European, Donald TUSK. Oficialul se va afla în Republica Moldova în perioada 27-28 aprilie.

În acest sens, mai mulți polițiști vor fi dislocați în capitală pentru a asigura securitatea personală a înaltului oficial. Inspectorii de patrulare vor dirija circulaţia rutieră pe direcţiile de deplasare ale delegației, asigurînd, în același timp ordinea publică și securitatea tuturor participanților la traficul rutier.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă pietonii și șoferii să se conformeze indicațiilor polițiștilor care vor dirija traficul rutier și să se deplaseze pe străzile adiacente celor enumerate.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img