ATENȚIE! Schimbări semnificative în circulaţia transportului

transport

În legătură cu primul Maraton din Chişinău, care se va desfăşura duminică, 26 aprilie, circulaţia traficului rutier şi transportului public va suferi schimbări semnificative.

Astfel, începând cu ora 00:00 va fi blocat traficul în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Străzile Bodoni şi Pușkin vor funcţiona în continuare.

La ora 4:00 circulaţia pe bd. Ştefan cel Mare în perimetrul străzilor Toma Ciorbă şi Negruzzi, inclusiv intersecţiile, va fi închisă. Din acest motiv, staţia terminus a troleibuzelor, care circulă spre sectorul Centru de la Râşcani, se va afla pe str. Albişoara (staţia Circ). Troleibuzele, care circulă în Centru şi la Botanica de la Buiucani şi Sculeni vor circula pe Mihai Viteazul şi pe str. Bucureşti.

De asemenea, la ora 4:00 va fi închisă circulaţia pe str. Ciuflea (în afară de intersecţia cu str. Bucureşti). Bulevardul Dacia până la intersecţia cu str. Trandafirilor (Viaduc) va fi închisă parţial. Se va circula pe banda dinspre centrul comercial MallDova, în timp ce banda din partea Spitalului nr.1 va fi închisă şi rezervată pentru alergători. Străzile Trandafirilor şi Hristo Botev vor fi libere pentru circulaţia rutieră.

De la 4:00 până la 13:00 va fi închis traficul pe str. 31 august între străzile Tighina şi Bodoni.

La 18:00 circulaţia transportului va fi reluată în totalitate.

MODIFICĂRILE DETALIATE ALE ITINERARELOR TRANSPORTULUI PUBLIC:

Decizia Primaria-page-001Decizia Primaria-page-002Decizia Primaria-page-003Decizia Primaria-page-004Decizia Primaria-page-005

Maratonul se va desfăşura în decurs de trei zile: 24, 25 şi 26 aprilie. În cadrul Maratonului Internaţional alergătorii urmează să parcurgă 42 de km.

You may also like

Comments are closed.

By