A pornit-o cu stângul în campanie!? Pretorul sect. Râșcani ”bruiat” de o bâtrână. Cârlig se lansează în electorală ca să-l dea jos pe Messia Chirtoacă

cirlig

Pretorul sectorului Rîșcani, Mihail Cîrlig a organizat un briefing de presă în care a anunțat că se lansează în campania electorală pentru alegerile din iunie și că îl va scoate pe Dorin Chirtoacă din fruntea Primăriei Chișinău. În discursul său, pretorul l-a făcut cu ou și cu oțet pe actualul primar. Cîrlig este indignat că Dorin Chirtoacă se laudă prea mult cu realizările sale, dar nu vorbește despre nereușite. Potrivit lui, Chirtoacă a transformat Primăria într-o platformă de reglare a conturilor și că toate ”ilegalitățile s-au cuibărit în biroul primarului de Chișinău”.

”Au fost scăpări în raportul primarului. A reușit să distanțeze Primăria de locatari, a ruinat piramida sănătoasă a autorității publice locale, nu s-a reușit să conlucreze cu Consiliul municipal. S-a reușit să deposedeze Primăria de terenuri publice – terenul de la Circ, hectarele de la Ciocana, parcarea de la Spitalul Republican, havuzul Spitalului ”Sf. Treime”, unde s-a înălțat un centru comercial care are atitudine cu primarul”, a declarat Cîrlig.

Pretorul spune că Dorin Chirtoacă încurajează corupția și că angajările se fac pe criterii de rudenie. ”Nu poți activa dacă nu ești parte la ceea ce face nerușinat și obraznic, dar după un timp le ia ca realizări. Acest tânăr încurajează corupția, dar s-a autoproclamat o Messie: nimeni nu poate fi ca el, nimeni nu poate să fie în fruntea Primăriei. Angajații au fost presați, disponibilizați pentru neloialitate sau pentru viziuni care diferă de a primarului general. Acest tânăr va fi scos din edificiu”, a adăugat pretorul sectorului Râșcani.

Mihail Cîrlig a avut parte de un ghinion în timpul briefingului. Acesta a fost ”bruiat” de o bătrână care umbla de colo-colo prin fața tribunei și își vărsa amarul de pe suflet.

cirlig si baba
baba

You may also like

Comments are closed.

By