A murit mama controversatei Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe

marioara-zavoranu1

Mărioara Zăvoranu a murit în această dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni, notează adevărul.ro.

Mama Oanei Zăvoranu, de 66 de ani, avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie, scrie Mediafax.

Mărioara Zăvoranu se afla în comă de joi seară, 16 aprilie, şi era ţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. După lungi suferinţe, mama Oanei Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, 17 aprilie. După mai multe ore de comă, timp în care la căpătâiul ei s-au aflat menajerele şi omul ei de încredere, Mărioara a încetat din viaţă în jurul orei 09.30.

Conform realitatea.net, Mărioara Zăvoranu se afla pe patul de spital de trei luni. Femeia nu se putea odihni sau mânca. Mărioara Zăvoranu a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul anului 2015, în urma căreia a rămas cu un singur rinichi. Mai mult, aceasta se lupta cu diabetul şi complicaţiile aduse de această boală.

Ultimele încercări de împăcare dintre Mărioara şi Oana Zăvoranu au eşuat, scrie „Libertatea“. În cadrul unei emisiuni difuzate joi seară, pe Kanal D, Oana Zăvoranu şi-a denigrat mama şi a declarat că nu crede că aceasta este cu adevărat în comă: „M-am interesat de ea, aşa cum sunt eu rea. Ce să spun. Sunt udă toată de emoţie. Am demonstrat că totul este un circ. Am găsit-o pensată, aranjată. Deci? Nu e nicio comă. Am vorbit cu o persoană, cu omul ei de bază, care este acasă. Mărioara a facut o mică febră şi este un pic intubata. Coma e comă. Vă spun eu că ea nu moare“.

„Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din ’77. (…) Sunaţi-mă când a crăpat!”, a spus Oana Zăvoranu, contactată de spynews.ro, pentru a comenta agravarea stării mamei sale, joi seară.

Deşi vedeta era convinsă că mama sa se simte bine şi că „totul este un circ“, azi dimineaţă, în jurul orei 10.00, când a fost anunţată de decesul mamei sale, Oana Zăvoranu a izbucnit în plâns şi nu a mai vrut să discute cu nimeni, notează adevarul.ro.

Oana Zăvoranu s-a născut pe 16 iunie 1973, la Bucureşti, şi este una dintre cele mai controversate vedete din România. Bruneta, poreclită Querida, a cochetat cu mai toate ramurile showbiz-ului, putând fi considerată moderatoare şi prezentatoare tv, cântăreaţă şi actriţă. Oana Zăvoranu a apărut în atenţia publicului în 2000, când a participat la un reality-show, „Vară pentru doi”, difuzat de postul de televiziune TVR2. Apoi, în 2002 a apărut în serialul La Bloc. Au urmat apariţii în diverse filme artistice sau seriale: Modigliani, Numai Iubirea, Păcatele Evei. Vedeta a fost foarte activă şi în domeniul televiziunii, ea realizând şi prezentând mai multe emisiunii. Prima dintre acestea a fost în 2006, când a prezentat emisiunea Corazon Latino. Apoi a urmat Preludiul, iar din 2009 a semnat un contract cu Kanal D, unde prezintă emisiunea „Pact cu Diavoliţa”. În 2007, Oana Zăvoranu a debutat şi în muzică, lansând albumul „Mai bună ca niciodată”. În 2006, Oana s-a căsătorit cu Pepe, un solist de muzică latino şi tot în acelaşi an, Zăvoranu a început să se judece cu mama ei pentru averea lăsată de tatăl vedetei. În 2011, Pepe și Oana s-au despărțit, provocand un iureș mediatic, potrivit libertatea.ro.

Numai_iubirea_1237053493_0_2004
oana_Zavoranu_pepe_03_0d52a37cf9

You may also like

Comments are closed.

By