Zborul A-320: Fosta iubită a lui Andreas Lubitz este ÎNSĂRCINATĂ

andreas

Fosta iubită a lui Andreas Lubitz, copilotul avionului prăbușit în Alpi, este însărcinată. Potrivit publicației Mirror, Katharin Goldbach le-a destănuit marea veste elevilor săi din școala unde aceasta activează în calitate de profesoară.

Femeia ar fi aflat că va deveni mamă acum câteva săptămâni, tatăl copilului fiind Andreas Lubitz, notează aceeași sursă.

Cei doi au avut o relație de 7 ani, iar acum 4 ani, după ce Lubitz a obținut licența de pilot, s-au mutat cu traiul la Dusseldorf. În ultima perioadă, relația dintre cei doi s-a răcit. Se presupune că Andreas Lubitz și-ar fi înșelat prietena. Pentru a se împăca, acesta i-a cumpărat un automobil care i-a fost livrat Katharinei cu numai cinci zile înainte de catastrofa aviatică.

Amintim că avionul a plecat de la Barcelona în jurul orei locale 10.00 pe 24 martie şi a dispărut de pe radar după aproximativ o oră. Aeronava s-a zdrobit la impactul cu munţii la circa 165 de kilometri nord-est de oraşul sudic francez Marsilia. Accidentul a provocat moartea a 150 de persoane, aflate la bord, printre care cei șase membri ai echipajului.

You may also like

Comments are closed.

By