Un locuitor din Floreşti a fost condamnat pe viaţă pentru că a scos maţele la patru consăteni

a

Un locuitor al raionului Floreşti a fost condamnat la detenţiune pe viaţă după ce a înjunghiat mortal patru consăteni. Cazul a avut loc în noiembrie 2013, în gospodăria uneia dintre victime din satul Gura-Camencii, unde inculpatul, gazda şi încă trei consăteni au consumat băuturi spirtoase, anunţă Procuratura Generală.

Potrivit Procuraturii raionului Floreşti, inculpatul tocmai revenise din Ucraina, unde muncea de mai mult timp. După ce au consumat alcool, între inculpat şi cei patru consăteni, printre care şi o femeie, s-a iscat o ceartă. Agresorul a luat un cuţit de bucătărie şi i-a înjunghiat pe toţi patru, după care a mai aplicat câteva lovituri de topor, victimele au decedat pe loc.

Pentru a ascunde urmele infracţiunii, inculpatul, în vîrstă de 28 ani, a incendiat locuinţa şi a cauzat daune în proporţii mari, după care a părăsit locul crimei.

Recent, Judecătoria Floreşti a admis în mod integral solicitarea procurorilor, inculpatul fiind recunoscut culpabil de omor intenţionat şi distrugerea intenţionată a bunurilor, fiindu-i stabilită pedeapsă – detenţiune pe viaţă în penitenciar de tip închis.

You may also like

Comments are closed.

By