Toţi politicienii au nevoie de PSIHIATRU

Fiecare politician are nevoie de ajutor de la medicii psihiatri, este de părere doctorul Alastair Campbell. Acesta a fost medic la Downing Street, dar și fost secretar de presă al lui Tony Blair. Campbell este de părere că psihiatrii i-ar putea ajuta pe politicieni să facă față mai bine stresului în perioada premergătoare alegerilor, scrie The Independent, citat de tvr.ro.

Oamenii politici ar putea fi ajutați să își dezvolte abilitățile cognitive și emoționale de care au nevoie pentru a deveni lideri mai buni. Campbell a dezvăluit, de asemenea, că i-a sfătuit pe Tony Blair și Gordon Brown să meargă la terapie de cuplu, când relația lor profesională era din ce în ce mai tensionată, însă cei doi au respins ideea.

În noua sa carte, Campbell susține că politicienii moderni sunt lideri mai puțin eficienți decât sportivii și oamenii de afaceri, pentru că cei din urmă folosesc ajutorul psihiatrilor pentru a-și îmbunătăți performanțele. Campbell susține că politicienii refuză să apeleze la ajutor de specialiTate pentru că se tem că ar putea fi stigmatizați sau ar putea vedea în presă titluri precum „David Cameron merge la psihiatru”.

You may also like

Comments are closed.

By