SHOW la Botanica! Au înjurat de mama focului, au strigat ca din gură de șarpe și s-au dat în spectacol la inspectorat // VIDEO

În noaptea de 27 spre 28 martie, inspectorii de patrulare au intervenit pentru curmarea a două acte de huliganism care au avut loc în sectorul Botanica al capitalei.

Primul caz a avut loc în jurul orelor 01:50, la intersecţia străzilor Sarmisegetuza cu Minsk. Inspectorii de patrulare au intervenit la solicitarea unui echipaj de la Serviciul Paza de Stat care a reținut 3 persoane cu un comportament agresiv, fiind suspectați de deteriorarea unui telefon public.

La cerințele de a înceta acţiunile huliganice, unul din ei a manifestat un comportament agresiv și neadecvat, exprimîndu-se cu cuvinte necenzurate în adresa forţelor de ordine. În aceste condiții polițiștii au fost nevoiți să aplice forța fizică și gazul lacrimogen. Ulterior, agresorul împreună cu cei doi amici au fost conduşi la Inspectoratul de poliţie Botanica pentru elucidarea tuturor circumstanţelor pe acest caz. Suspecții s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei și în momentul reținerii prezentau semne vădite că ar fi consumat băuturi spirtoase.

Cel de-al doilea caz a avut loc în jurul orelor 03:00, la intersecţia străzilor Burebista cu Sarmisegetuza. Inspectorii de patrulare au intervenit la aplanarea unui conflict iscat între 5 tineri şi proprietarul unui autoturism de model “Mazda”.

În cadrul investigaţiilor s-a constatat că două tinere cu vîrstele de 18 şi 23 de ani, împreună cu trei amici, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au aruncat cu pietre în autovehiculul parcat în preajma unui local de distracţii, totodată lovindu-l cu pietre şi pe proprietarul automobilului.

Urmare a intervenţiei forţelor de ordine, conflictul a fost aplanat, iar 3 dintre tineri care manifestau un comportament mai agresiv au fost conduşi la Inspectoratul de poliție Botanica pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe acest caz și luarea măsurilor legale. Ambele cazuri sunt cercetate de către Poliţie.

You may also like

Comments are closed.

By