Sanda Filat este de doi ani într-o relație! Iată lângă cine

exclusiv--cine-este-barbatul-care-i-1303220350

În vara lui 2014, chiar de ziua ei, Sanda Filat afișa pe Facebook o poză cu un frumos inel pe degetul inelar. Curioși din fire, ne-am întrebat cu toții atunci cine este bărbatul care o ținea de mână și care i-a făcut acest cadou. Discretă precum îi este firea, Sanda nu a divulgat prea multe detalii, așa că am continuat să ne documentăm.

PentruEA.md a aflat cine este misteriosul bărbat din viața Sandei Filat – cel care o susține, îi face surprize deosebite și o face fericită. Sanda și-a refăcut viața personală de circa doi ani alături de Daniel Diviricean, un cunoscut expert în comunicare.

Inelul

Precizăm că Daniel Diviricean este originar din România și a activat în calitate de consilier european al prim-ministrului Vlad Filat pentru comunicare în cadrul proiectului „Grupul de consilieri ai Misiunii Uniunii Europene de Consiliere în Politici Publice pentru Republica Moldova”. Ulterior, Diviricean a fost consultant politic al Partidului Democrat. În ultimele zile, presa a scris despre faptul că Daniel Diviricean îl consiliează în acest moment pe fostul premier Iurie Leancă.

Sanda Filat este inițiatoarea și directorul Fundației „J.S. Bach”, care organizează și festivalul cu același nume, în susținerea tinerelor talente. Psihoterapeutul activează în cadrul centrului de dezvoltare personală „Lila”, ține trainiguri de specialitate și este moderatoarea emisiunii „Lumea Sandei”, difuzată la TV7.

Sanda are doi copii din prima căsătorie, iar Daniel are și el un copil din precedenta căsnicie.

SURSA: PENTRUEA.MD

You may also like

Comments are closed.

By