RealitateaLIVE.md – un nou proiect pe piața media

media_142597422052325100

Cu exact un an în urmă, pe piața media din Republica Moldova s-a lansat grupul de presă on-line „Realitatea”, proiectul care își propunea și a reușit să devină, într-un timp record, unul dintre cele mai credibile, accesate și importante surse de informare din țara noastră.

 Prima aniversare a Grupului de presă este marcată prin lansarea unui nou site – www.realitateaLIVE.md – o platformă de transmisiuni live, care va permite urmărirea în direct a celor mai importante evenimente care au loc în Republica Moldova.

Transmisiunile de pe RealitateaLIVE.md vor face posibil ca știrile să ajungă la dvs. integrale și în formă originală. Mai mult, urmărind RealitateaLIVE.md puteți afla orice noutate chiar în momentul în care se produce.

Grupul de presă on-line „Realitatea”, care include site-urilewww.realitatea.md; www.kankan.md; www.bani.md; www.stireata.md;www.topmedia.md; www.golos.md și, începând de azi, www.realitateaLIVE.md, este o platformă media de utilitate publică, deschisă pentru toţi ca sursă de informare obiectivă şi rapidă, ca platformă de comunicare şi educare, un instrument de modernizare a Moldovei.

Timp de un an, principalul site de știri al Grupului, www.realitatea.md, a înregistrat 1.070.000 de vizitatori absolut unici. Pe locul doi este www.kankan.md cu 950.000 de vizitatori absolut unici, iar site-ul de știri economice www.bani.md a înregistrat o cifră de aproape 400.000 de vizitatori absolut unici.

Grupul de presă on-line „Realitatea” promovează democraţia, valorile europene, încrederea în viitorul Moldovei ca stat independent şi dezvoltat, cu cetăţeni integri într-un spaţiu al securităţii şi bunăstării asigurate.

Menționăm că pe 8 iulie 2014 a fost lansat și postul de televiziune Realitatea TV, care face parte din același grup de presă.

sursa: Realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By