Primele IMAGINI oficiale de la sol cu locul prăbușirii aeronavei Airbus A-320 // VIDEO

avion_prabusit_franta11_63148700

Ministerul de Interne francez a publicat primele imagini oficiale de la sol, de la locul prăbuşirii aeronavei Airbus A-320, a companiei Germanwings. În imagini se poate vedea aeronava distrusă de impactul cu muntele şi echipele de căutare, care se deplasează printre resturile aeronavei în căutarea victimelor accidentului şi a unor indicii care să ajute în ancheta privind prăbuşirea.

Aeronava, veche de 24 de ani, s-a dezintegrat total după ce s-a lovit de un masiv muntos şi a căzut într-o zonă greu accesibilă. „S-a auzit un zgomot puternic, la ora 10.30 dimineaţa. Oamenii au crezut că e vorba despre o avalanşă, dar zgomotul a fost atât de puternic încât toată lumea a ieşit afară”, spune jurnalistul Valentin Doyen.

Unul dintre conducătorii echipelor de intervenţie de la locul tragediei a declarat că avionul s-a rupt în mai multe bucăţi şi că resturile epavei sunt împrăştiate pe suprafaţa unui hectar. Acesta a apreciat că va dura câteva zile până când vor fi recuperate toate cadavrele. În plus, misiunea echipelor de intervenţie este îngreunată deoarece zona este una instabilă, cu pante foarte abrupte şi periculoase.

150 de persoane au murit, marţi, după prăbuşirea zborului 4U9525 în Alpii francezi. La bordul aeronavei s-ar fi aflat şi doi copii mici, dar şi 16 elevi şi două profesoare de la o şcoală din apropiere de Dusseldorf.

sursa: romaniatv.net

You may also like

Comments are closed.

By