20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

Prima Doamnă, Margareta Timofti, la azilul de bătrâni

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
Prima Doamnă a Republicii Moldova, Margareta Timofti, a vizitat ieri, 10 martie a.c., azilul pentru persoane în vârstă și cu dizabilități „Sfântul Gheorghe” din satul Drăgănești, raionul Sângerei.

Margareta Timofti le-a oferit celor 29 de rezidenți ai azilului produse alimentare, fructe, cărți, detergenți, produse cosmetice și de igienă. De asemenea, instituția a primit în dar două rolatoare ortopedice.

Prima Doamnă le-a urat locatarilor stabilimentului să aibă parte de o bătrânețe liniștită, sănătate și îngrijire bună. [quote_regular name=”” icon_quote=”no”]„Bătrânii au crezut inițial că au venit reprezentanții unui serviciu de inspecție. Le-am spus că am venit să comunicăm cu ei, să-i alinăm, să le aducem o rază de lumină”[/quote_regular], a menționat Margareta Timofti.

Margareta Timofti a fost însoțită în această vizită de soția ambasadorului Republicii Azerbaidjan, Natavan Makili-Aliyeva, și soția președintelui Congresului azerilor din Republica Moldova, Shafag Guliyeva, membre ale Clubului Internaţional al Femeilor din Republica Moldova.

Acțiunea caritabilă a fost inițiată de portalul www.thewoman.md, cu susținerea Primei Doamne, Margareta Timofti, și cu concursul Fundației Pro Humanitas și companiei Casa curată.

Serviciul de presă al Preşedinţiei Republicii Moldova

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img