PLDM mai primește o lovitură! Încă un viceministru pleacă după Leancă

iulian groza

Viceministrul de Externe Iulian Groza a anunțat, astăzi, că a depus cerere de demisie și că pleacă de la minister. Groza a menționat pe o rețea de socializare că are nevoie de schimbări și că de acum încolo va face parte din echipa fostului premier, Iurie Leancă care, recent, a declarat că lansează un nou proiect politic.

„În ultima perioadă, am parcurs o etapă de reflecţii profunde cu privire la ce am realizat până acum şi ce trebuie să fac mai departe. Personal am simţit nevoia unei schimbări, nevoia unui nou început, cu noi provocări. În consecinţă, am decis să iau o pauză în activitatea mea la MAEIE şi să mă retrag din funcţia de viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Acum Republica Moldova are nevoie de un nou suflu, de o nouă şansă pentru a realiza până la capăt obiectivul de modernizare europeană a ţării şi într-un final, să fim parte a Uniunii Europene. Cred cu tărie că această şansă, care poate fi ultima, este strâns legată de noul proiect naţional pe care îl va lansa în curând Iurie Leancă”, a scris fostul viceministru de Externe pe pagina sa de facebook.

Amintim că și fostul șef al Biroului pentru Relații cu Diaspora, Victor Lutenco, dar și fostul vicepremier pentru Reintegrare, Eugen Carpov au demisionat din funcții și s-au alăturat echipei lui Iurie Leancă.

You may also like

Comments are closed.

By