PLDM începe să se rupă în teritoriu! Mai mulți consilieri și primari trec la Leancă

leanca4

Un grup de consilieri și primari din raionul Cimișlia părăsește PLDM și aderă la Partidul Popular European din Moldova. Potrivit unui comunicat de presă, mai mulți consilieri raionali de la Cimișlia, cu mandat din partea PLDM, și un grup de primari liberal-democrați au decis să părăsească formațiunea pentru a se alătura Partidului Popular European din Moldova. Totodată, demersul este sprijinit de câțiva lideri ai gospodăriilor agricole din același raion.

„Membrii organizației teritoriale Cimișlia a PLDM salută lansarea Partidului Popular European din Moldova. Înțelegem această acțiune politică drept o reacție firească la situația politică și social-economică deplorabilă din țară din ultima perioadă, în special, după alegerile din 30 noiembrie”, se arată în declarația acestora.

Semnatarii precizează că aderă la Partidul Popular European din Moldova deoarece consideră acest partid drept o forță politică capabilă să scoată Moldova din „mocirla corupției și a sărăciei și să readucă încrederea cetățenilor în viitorul european al țării”.

sursa: politik.md

You may also like

Comments are closed.

By