Peste 30 tone de alcool etilic, depistate de Poliție, în sediul unui SRL din Ialoveni

Angajații Direcției Operațiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliției au depistat în sediul unui SRL din orașul Ialoveni circa 34 tone de alcool etilic.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat și ridicat carnete cu înscrisuri de ciornă, foi de parcurs, file de hîrtie format A4 cu diferite înscrisuri contabile.

De asemenea, în urma perchezițiilor desfășurate în construcția auxiliară (clădire cu două etaje) amplasată pe același teritoriu, au fost ridicate 6 685 de lei. Conform informației operative, această sumă de bani a fost obținută în urma comercializării alcoolului.

La fel, au fost ridicate mai multe carnete de ciornă și file pe care sunt înscrisuri referitoare la comercializarea alcoolului etilic. Mai mult, în această construcție au fost depistate 10 vase (butoaie) de masă plastică, fiecare cu volumul de 1 000 litri, în care se păstra alcool etilic. Totodată, a fost depistată o cutie cu 365 capace de masă plastică, utilizate la ambalarea alcoolului în canistre.
alcool1
alcool3
TIR alcool
alcool5

În spatele construcției a fost depistat un rezervor de metal în care se păstrau aproximativ 24 tone de alcool. La fel, în preajma construcției auxiliare au fost depistate 2 pompe de model neidentificat, cu ajutorul cărora se pompa alcoolul etilic.

Cazul este cercetat de Poliție. Alcoolul a fost ridicat, pompat într-o cisterna de model „LAG” și sigilat pentru luarea unei decizii conform legislației.

You may also like

Comments are closed.

By