O armă cu muniții, depistate de poliție într-un automobil

arma_de_foc

Polițiștii au stopat acum câteva zile, în apropiere de s. Miclești, raionul Criuleni, un automobil de model “Mistsubishi Pajero”. În timpul verificărilor, echipa de patrulare a depistat o armă, mai multe cartușe și accesorii suspecte.

Automobilul era condus de un bărbat de 42 de ani care mai avea un pasager, un amic de-al său de 31 de ani, ambii fiind locuitori ai mun. Chișinău.

Potrivit polițiștilor, în automobil era o armă de foc cu țeavă lungă de model CZ 512, deținută legal, o lanternă care se cuplează pe monicular, 2 mijloace optice pentru vedere pe timp de noapte, 2 încărcătoare și 29 de cărtușe.

viber_image_0

Arma și accesoriile au fost ridicate de către polițiști. Pe numele conducătorului auto a fost inițiată o anchetă care va elucida toate circumstanțele, precum și admiterea încălcării regulilor de deţinere, port, transport, folosire sau aplicare a armei individuale şi a muniţiilor aferente, abatere ce se sancţionează cu amendă de la 10 la 50 de unităţi convenţionale aplicată persoanei fizice. Cazul este investigat de angajații IP Criuleni.

You may also like

Comments are closed.

By