MIZERIE și produse EXPIRATE, cu MUCEGAI într-un magazin din Trușeni // VIDEO

Imaginile au fost filmate în secţia de preparare a produselor dintr-un magazin alimentar din comuna Truşeni. Potrivit ofiţerilor de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, magazinul, în care se pregăteau bucate în asortiment, activa în condiţii antisanitare.

Produsele care urmau să fie preparate şi vândute pentru consum public (caşcavalul, maioneza, peştele congelat, carnea de porc şi mezelurile, aveau termenul de valabilitate expirat.

Atât angajaţii, cât şi administraţia magazinului n-au putut oferi explicaţii poliţiştilor, în contextul neregulilor admise. De asemenea, au mai fost depistate şi băuturi alcoolice ce urmau să fie comercializate în lipsa actelor de provenienţă sau a celor de calitate.

De asemenea,în urma verificărilor descinse au fost elucidate grave încălcări de ordin economic în activitatea magazinului. În safeul contabilităţii au fost găsiţi bani în sumă de circa 8 000 de lei, ce nu erau înregistraţi prin aparatul de casă şi control.

Actualmente, ofiţerii de poliţie investighează cazul sub aspect penal în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, fiind sesizate şi instituţiile abilitate de protecţie a consumatorilor.

You may also like

Comments are closed.

By