Mărfuri în valoare de 100 de mii de lei, depistate de polițiștii de patrulare

flori

Inspectorii de patrulare dislocați pe traseul M2, au reușit să depisteze mai multe mărfuri transportate fără acte, care urmau a fi comercializate în mai multe piețe din țară.

Astfel, ieri, în jurul orei 13:00, la intrarea în orașul Orhei, un conducător auto de 48 de ani, originar din Orhei, transporta într-un autovehicul de model „Ford Transit” produse de igienă, în valoare de 45 de mii de lei. Șoferul nu a putut prezenta niciun act pentru marfa chimică transportată, declarând doar că a fost procurată de la niște depozite en gros din capitală.
marfa1
marfa3
În alt caz, în aceiași zi, la intrare în orașul Orhei, un bărbat de 60 de ani, conducea un autoturism de model „Mercedes” încărcat cu flori vii, fără careva acte. Valoarea mărfii a fost estimată la 50 de mii de lei.
flori4
În ambele cazuri, șoferii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție din Orhei, pentru a fi stabilite toate circumstanțele cazurilor.

Dacă vina celor doi va fi demonstrată, aceștia riscă să fie sancționați conform art.265 Codul Contravențional al RM „achiziţionarea, păstrarea, transportul spre comercializare şi comercializarea ilegală a valorilor materiale” .

You may also like

Comments are closed.

By