Lutenco, „scăldat” în laude de Leancă

a

Ex-premierul, Iurie Leancă, într-o postare pe facebook apreciază activitatea lui Victor Lutenco din frunte Biroul pentru Relații cu Diaspora.

„Îi sunt recunoscător lui Victor Lutenco pentru activitatea foarte bună desfăşurată în fruntea Biroului pentru Relații cu Diaspora şi îl felicit pentru rezultatele obținute. Victor a reuşit să creeze, pentru prima dată, o legatură sinceră, activă între Guvern şi cetățenii moldoveni aflați peste hotare. Ştiu că avea proiecte importante la care lucra şi ele nu trebuie abandonate. Îl voi sprijini să le realizeze şi să ne îndeplinim împreună toate angajamentele pe care le-am făcut în fața cetățenilor moldoveni din afara țării”, se arată în mesajul lui Leancă.

Victor Lutenco a anunţat ieri că demisionează de la şefia Biroului pentru Relaţii cu Diaspora, motivându-şi plecarea prin faptul că noul guvern ar depinde în totalitate de comuniști. Potrivit lui, cetăţenii, şi mai ales cei de peste hotare, au fost îndemnaţi şi au votat partidele proeuropene pentru ca să se facă o alianţă cu adevărat proeuropeană, nu „o improvizaţie politică dubioasă”.

You may also like

Comments are closed.

By