19.4 C
Chișinău
Saturday, July 24, 2021

Leancă te așteaptă, mâine și sâmbătă, lângă Arcul de Triumf. Află ce pune la cale

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Partidul Popular European din Moldova își așteaptă, vineri și sâmbătă, susținătorii la cortul ce va fi instalat în centrul Chișinăului.

Grupul de inițiativă pentru crearea Partidului Popular European din Moldova începe colectarea cererilor de la cei care vor să se alăture procesului de creare a formațiunii, dar și să adune sugestii de la susținători.

Acțiunea va avea loc pe 27 și 28 martie, în centrul capitalei, lângă Arcul de Triumf, unde va fi amplasat un cort pentru toți cei care susțin noul proiect politic. Oamenii vor fi așteptați între orele 9.00 și 18.00 pentru a spune mai multe despre noul proiect politic și pentru a primi răspunsuri la întrebările care îi frământă.

Membrii Grupului de inițiativă spun că își dau întâlnire cu susținătorii pentru a porni împreună construcția unui partid care să dezvolte o ţară sigură şi demnă pentru fiecare persoană. „Susține Moldova Europeană, Alătură-te echipei noastre!”, este mesajul ce va fi afișat mâine pe bannerul de pe cortul PPEM.

Procesul de creare a Partidului Popular European din Moldova a fost lansat la 23 martie. PPEM se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta și își propune să fie un partid al dialogului şi al raţiunii, care va reuşi să unească toţi cetăţenii Republicii Moldova în jurul proiectului de modernizare a ţării. Grupul de inițiativă pentru crearea PPEM este format din studenți, antreprenori, medici, profesori universitari, diplomați, deputați și oameni de cultură.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img