Leancă știe CINE intimidează oamenii să nu-i voteze proiectul politic

leanca drochia

Fostul șef al Executivului, Iurie Leancă a postat un mesaj pe facebook în care anunță că știe cine intimidează oamenii din teritorii. Potrivit lui Leancă, aceștia sunt angajați din cadrul Inspectoratului Fiscal de Stat, dar și alte instituții conduse de PLDM, care fac presiuni asupra primarilor, funcționarilor, dar și cetățenilor ca să nu adere la noul său proiect politic.

”De vineri și până astăzi am fost în mai multe localități, m-am întâlnit cu mulți primari, funcționari, dar și simpli cetățeni. Unii primari, funcționari și oameni de afaceri, mi-au spus că, în ultimele zile, a început o puternică acțiune de intimidare a lor prin intermediul unor angajați ai Inspectoratului Fiscal de Stat, dar și ale altor instituții conduse de PLDM. Motivul este acela de a-i determina sa nu susțină noul meu proiect politic și să nu adere la el. Urmează să verific informațiile pe care mi le-au dat și pe urmă le voi face publice, inclusiv numele funcționarilor care sunt utilizați pe post de instrument de presiune politică.

Conducătorii instituțiilor și funcționarii publici, care se lasă folosiți în astfel de acțiuni abuzive, să conștientizeze că vor răspunde în nume personal pentru faptele lor, iar ce-i care i-au pus să le facă, nu vor mai vrea și nici nu vor mai putea să-i apere”, a scris Leancă.

You may also like

Comments are closed.

By