Leancă recunoaşte că a condus un guvern DECORATIV: Au existat două centre de putere

a

Fostul premier Iurie Leancă a lăsat să se înţeleagă aseară la emisiunea Interpol de la TV7 că guvernul pe care l-a condus era unul decorativ, iar deciziile se luau în altă parte.

„Pe timpul când eram premier erau două centre de putere”, a spus Leancă, care a evitat să dea detalii despre cine anume este vorba.

Fostul premier a spus că va insista ca investigaţiile făcute de comisia parlamentară şi cele a companiei internaţionale Kroll sa aibă finalitate. În ceea ce priveşte situaţia de la aeroportul Chişinău, fostul premier a spus ca el nu a fost vândut, ci concesionat, şi că pe perioada în care a condus cabinetul de la Chişinău au existat şi unele decizii care au fost secrete, dar pe care nu le-a luat singur.

Anterior, fostul premier şi actualul om de afaceri, Ion Sturza declara că guvernul condus de Iurie Leancă. „Guvernul are o formulă destul de decorativă în Republica Moldova, să spunem aşa, ne reprezintă, face şedinţe, aprobă nişte decizii, dar deciziile acestea, în mare măsură, se iau în altă parte, în structuri paralele care veghează mai mult interesele economice decât, de fapt, veghează interesele ţării”.

You may also like

Comments are closed.

By