Leancă îl loveşte în moalele capului pe Filat! Groza nu e ultimul, urmează noi plecări din PLDM

a

Fostul premier, Iurie Leancă îi mulţumeşte într-o postare pe facebook fostului viceministru de Externe, Iulian Groza pentru activitatea la minister în calitate de un bun profesionist.

“Îl felicit pe Iulian Groza pentru performanțele pe care le-a avut ca viceministru în Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Împreună vom forma o echipă care va avea grijă ca Republica Moldova să nu poată fi deviată de la parcursul ei european și va supraveghea modul în care este implementat Acordul de Asociere”, spune Leancă în mesajul său.

Fostul premier menţionează că în curând rândurile PLDM vor fi rupte de câţiva membri. „Curând ni se vor alătura și câteva personalități care și-au dovedit profesionalismul în diferite domenii pe plan intern, astfel încât echipa noastră să aibă o consistență mare și să poată acoperi atât agenda internă, cât și cea externă, să putem forma împreună un partid cu un program de activitate apropiat de necesitățile Republicii Moldova și ale cetățenilor ei”.

Iulian Groza şi-a depus cererea de demisie de la Ministerul de Externe după ce înainte acestuia a demsionat Valeriu Chiveri. Ambii au declarat că se alătură proiectului politic ala lui Iurie Leancă. Anterior din echipa PLDM au plecat Eugen Carpov şi Victor Lutenco de la Biroul Relaţii cu Diaspora. Toţi şi-au manifestat nemulţumirea vizavi de alianaţa PLDM-PD-PCRM.

You may also like

Comments are closed.

By