LEANCĂ DESPRE FURTUL PARTIDULUI: PLDM dă dovadă de lașitate! Nu mai are nimic cu politica europeană!

leanca4

Iurie Leancă îi declară deschis război liderului PLDM, Vlad Filat. Într-o postare pe facebook, fostul premier Iurie Leancă se arată indignat de atitudinea și gesturile foștilor colegi din PLDM. Nemulțumirea politicianului vine după ce PLDM i-a ”furat” numele viitorului partid, Partidul Popular European, înregistrându-l la AGEPI. Leancă a calificat acest gest drept o lașitate. Totodată, fostul premier a menționat că se aștepta la asta și că a luat toate măsurile pentru ca să nu i se pună bețe în roate la înregistrarea partidului său.

La final, Iurie Leancă le-a sugerat liberal-democraților să înregistreze mai bine sloganul „Moldova fără PLDM, Moldova fără comuniști!”.

Vedeți mai jos mesajul integral, postat pe pagina de facebook, a lui Iurie Leancă:

”PLDM, un partid tot mai departe de democrație și Europa!

Foștii colegi din PLDM au înregistrat la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, o instituție care se subordonează politic PLDM, numele Partidul Popular European. Au făcut asta ca să ne blocheze, ca să nu putem utiliza acest nume.

Este o dovadă de lașitate din partea celor care au făcut asta – ei își imaginează că prin campanii mediatice murdare și utilizarea în mod abuziv a instituțiilor publice vor reuși să oprească proiectul nostru politic.

În realitate, prin astfel de gesturi, PLDM demonstrează că nu mai are nimic cu politica europeană și democratică, iar alianța cu PCRM nu a fost întâmplătoare – au împrumutat inclusiv metodele utilizate de acest partid în trecut.

Susținătorilor noștri le transmit că vom înființa partidul și fără voia PLDM, pentru că ne-am așteptat la un astfel de comportament și am luat măsurile preventive necesare. Iar foştilor colegi le transmit să se grăbească să înregistreze la AGEPI: „Moldova fără PLDM, Moldova fără comuniști!”

You may also like

Comments are closed.

By