Leancă a adunat în jur de 800 semnături pentru înființarea PPEM

ppe

”782 de membri ni s-au alăturat chiar din prima zi şi au semnat pentru înființarea Partidului Popular European din Moldova! Un număr impresionant! Vă mulțumim mult!”, a scris fostul premier, Iurie Leancă pe contul său de facebook.

Mâine continuăm să strângem cererile de aderare la PPEM la cortul amenajat lângă Arcul de Triumf! Vă vom aştepta plini de entuziasm şi optimişti, chiar dacă plouă!

Amintim că, astăzi, Iurie Leancă, împreună cu echipa s-a întâlnit cu cetățenii la cortul amenajat lângă Arcul de Triumf, din capitală. Într-o postare pe Facebook, Leancă afirma că a discutat cu susținătorii săi, le-a ascultat recomandările privind viitorul partid și le-a prezentat planurile  de viitor ale Partidului Popular European din Moldova!

”Colectarea cererilor de aderare, în baza cărora va fi înregistrat partidul, continuă astăzi și mâine în același loc. Vă așteptăm pe toți cei care doriți să construim împreună un partid care să reprezinte cu adevărat interesele Republicii Moldova și ale cetațenilor ei. Nu uitați să veniți cu buletinul de identitate. Vă mulțumesc tuturor pentru că ne sunteți alături. Va invit pe toți să rămânem în contact permanent și vă îndemn să vă înregistrați aici http://ppe.md/voluntar/ro/profile/register/?t=2”, a scris Leancă pe contul său.

Acțiunea de colectare a semnăturilor va continua și mâine, 28 martie.

leanca4 leanca3 leanca2 leanca5

You may also like

Comments are closed.

By