Jaful de la BEM şi ţapul ispăşitor! Munteanu: Decizia de demitere a lui Gherman și Tăbârță a fost luată la insistența lui Voronin

a

Liberalul, Valeriu Munteanu susţine pe facebook că autorii morali ai devalizării celor 3 bănci (BEM, Banca Socială şi UNibank) au hotărât să jertfească doi pioni (Emma Tabîrţă, viceguvernator BNMşi Artur Gherman, preşedintele CNPF), pentru a potoli opinia publică.

„Decizia de a-i demite pe Artur Gherman și Ema Tăbârță a fost luată la insistența personală a lui Vladimir Nicolaevici Voronin, care este nerăbdător să-și obțină „porția” sa din guvernare”, susţine Munteanu.

Liberalul atrage atenţia la nuanța cromatică a persoanelor care vor ocupa aceste funcții, vor fi de un roșu foarte intens, „roșu navarin și numai ape”, vorba lui Pavel Ivanovici Cicikov, personajul principal din „Suflete moarte” a lui N.V. Gogol.

Președintele CNPF, Artur Gherman, și viceguvernatorul Băncii Naționale, Emma Tăbîrță au fost demiși din funcții în urma dezbaterilor pe marginea raportul comisiei BEM, prezentat ieri în Parlament cu ușile închise.

You may also like

Comments are closed.

By